Anja Strubbe
Architectenbureau Sept-A


Binnen het kader, buiten de lijntjes.

Sept-A is een ervaren architectenbureau uit Brussel dat bedrijven en particulieren begeleidt bij het realiseren van een nieuwbouwproject, renovatie, uitbreiding, inbreiding of reconversie. Sta je voor een complex bouwvraagstuk of wil je een buitengewoon project realiseren? Onze ervaren architecten gaan met jou deze uitdaging aan, van de eerste schets tot een piekfijne afwerking.

Jouw verhaal is ons startpunt. Ons logo benadrukt onze uiterst persoonlijke aanpak: we vertrekken binnen het gegeven kader om buiten de lijntjes te ontwerpen. Het resultaat? Sterk doordachte architectuur, altijd verrassend innovatief, duurzaam en van hoogstaande kwaliteit.

Op zoek naar een architect die jouw project tot in de puntjes opvolgt? Doorheen het bouwproces mag u rekenen op een betrouwbare samenwerking met vaste bouwpartners om de vlotte vooruitgang van jouw project te realiseren.

StrubbE-ProoT Architecten is een architectenbureau dat ontwerpt voor u, de gebruiker. Wij geloven dat het onze taak is om kritisch om te gaan met wat ons gevraagd wordt. Wij geloven ook in het enorme belang van context en ruimte.

Contacteer ons voor uw project!


Anja Strubbe
sept-a@sept-a.be
02/215 39 18
sept-a.be >>

Anja Strubbe
Architectenbureau Sept-A

Deel met je vrienden:
Meer leden
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x