Annabelle Maes
Kaori Tea


Bring the world to your cup!

Welkom bij Kaori

Onze producten vertegenwoordigen het aroma van alle grote culturen van de wereld. Gezonde, lekkere en hartverwarmende thee en kruideninfusies binnen uw handbereik.  Elke soort thee werd zorgvuldig uitgekozen met uiterste aandacht voor een superieure smaak en de ecologische herkomst van het product.

Ontdek ons assortiment tijdens een thee-workshop

Thee kopen gaat gepaard met beleving en educatie, omdat we met vragen zitten: “Waarom losse thee en geen zakjes, dat is toch veel gemakkelijker ? Wat kan ik drinken voor maagpijn of om beter te slapen ? Groene thee, wat is dat nu eigenlijk ? Zit er overal cafeïne is ? Wij organiseren voor jou graag een inwijding in de wereld van de thee, een persoonlijke degustatie om zelf te ondervinden en te beoordelen wat je lekker vindt.

Ontdek samen met je vrienden ons assortiment : eenvoudig, maar gevarieerd en een goed startpunt om van daaruit zelf van alles te gaan mengen of experimenteren, bijvoorbeeld zelf gedroogde rozenblaadjes uit je tuin of verse munt toevoegen aan je Japanse sencha of een citroengras infusie. In tijden van online shoppen, hebben we misschien heimwee hebben naar contact met het product vooraleer we iets kopen.

Bring the world to your cup!

Annabelle Maes
annabelle@kaori.be
+32 475 33 51 58

Ik wil meer weten >>


Annabelle Maes<br>Kaori Tea

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x