Charlotte Woensdregt
Hyp3


Digitale projecten vragen om een sterke technische begeleiding. HYP3 biedt je dit van briefing tot resultaat. Door onze jarenlange ervaring en knowhow kunnen we elk digitaal project aan, van welke omvang dan ook. 

Webapplicatie: wij bouwen op maat platformen die jullie diensten kunnen ondersteunen en verbeteren. Enkele voorbeelden: boeking- en reservatieplatformen, verkooptools voor jullie vertegenwoordigers …

Mobiele applicatie: meer diensten en ideeën worden mobiel uitgewerkt. Wij werken je dienst uit naar een verbijsterende app die gebruiksvriendelijk en functioneel perfect inspeelt op jullie doelgroep.

Webshop: wij voorzien een omgeving waarin je de focus kan leggen op jullie producten en verkoop. Onze aanpak zorgt voor een zorgeloos beheer met de juiste begeleiding.

Website: wij bouwen websites van one-pagers tot bedrijfswebsites met complexe structuren en dataverwerking. De bezoeker krijgt enkel de top van de ijsberg te zien, achterliggend voorzien we een content management systeem waar jij zelf volledig beheer krijgt.


Contactgegevens

Charlotte Woensdregt
charlotte@hype.be
+32 49 87 088 01
www.hyp3.be


Charlotte Woensdregt
Hyp3

Deel met je vrienden:
Meer items
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x