Jente Schaepherders
Sportpraktijk

PHYSICAL COACH I Performance training I Functional Trainer

Jente startte in 2012 de opleiding ‘Lichamelijke opvoeding & Bewegingswetenschappen’. Na het afronden van zijn bachelor specialiseerde hij zich verder met de master fysieke activiteit, fitheid en gezondheid. De combinatie van de opleiding en de stages deed zijn passie voor beweging groeien. Het ontwikkelde zich tot op heden als een ambitie om als coach anderen optimaal in functionaliteit te verbeteren of op te trainen om toekomstige fysieke prestaties te verwezenlijken. Zo begeleidt hij allerhande sporters en teams in het behalen van hun sportieve doelstellingen met trainingen aangepast aan de noden van het individu en de specifieke vereisten van de sporttak.

De interesse voor sport en het behalen van prestaties uitte zich in het verleden al in verschillende vormen. Zo assisteerde Jente de fysieke testen van een aantal sportteams waaronder de Red Lions en SC Heerenveen. Ook verbindt hij zich tot op heden met de jeugdteams van de voetbalclub OHL en hockeyclub KHCL in de fysieke begeleiding van zijn sporters.  

Jente wil zowel uit zichzelf als anderen het beste trachten te halen. Zo tracht hij de doelen en ambities van elke sporter de zijne te maken door deze beleving in elke training te verwerken. Om zo goed mogelijk deze doelen te kunnen verwezenlijken verdiept hij zich met aanvullende studies in de voedings- en trainingsleer. 

Bij Jente kan je terecht voor: performance training (zowel individuele- als teamsporters), mobilisatie en activatie (voor wedstrijd/training), functionele training, blessurepreventie, houdingscorrectie,...

Afspraak maken? - Mail rechtstreeks naar  jente@sportpraktijk.be


Jente Schaepherders
Sportpraktijk

Deel met je vrienden:
Andere leden
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x