Michael Van Keer
Talent Gallery

“Talent Gallery” is al 20 jaar een sterke speler in het plaatsen van high-end profielen in domeinen als Sales & Marketing, Operations en Finance en dit binnen een brede waaier aan sectoren.

Wij zoeken en vinden “de juiste persoon” niet via CV Broking, maar wel doorheen een bewezen methodologie waarbij doelgericht wordt gezocht naar de ideale match tussen klant en kandidaat. Met een no-nonsense aanpak bereiken wij een zeer uitzonderlijke succesratio van 98 %.

Onze DNA staat voor:  - Deep dive (wij graven diep in de beleidsstructuren van de bedrijven), - New Ideas (wij reiken aan bedrijfsleiders nieuwe ideeën aan om de personeelsaanpak-en begeleiding te verbeteren), - Add Talent (wij leveren talenten die een directe meerwaarde bieden).

Talent Gallery is actief in de Benelux vanuit ons hoofdkantoor in Nossegem, Scandinavië vanuit ons kantoor in Oslo en de DACH landen vanuit München. Samen met onze partnerbedrijven zijn we actief in 52 landenMeer info vind je op onze web-site www.talent-gallery.com

Michael Van Keer

M: 0493/04.22.38
T:  02/454.84.74
E:  mvk@talent-gallery.comAndere leden Michael Van Keer<br>Talent Gallery
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x