Philip Van Hal
The Green Spot

The Green Spot, floral design is zonder meer een gevestigde waarde in Leuven en omstreken.
The green spot is gelegen in de Leuvense binnenstad en specialiseert zich in alle bloemwerk, handgebonden boeketten, bruidswerk, rouwwerk,bedrijfsbloemwerk, bloemstukken, bloemenabonnementen en decoratie, en staat al sinds 2004 garant voor creatieve en originele bloemencreaties.


Bij The Green Spot komt kwaliteit en service op de eerste plaats de klant staat er steeds centraal. Met liefde en passie voor het vak wordt elke bloemencreatie hier op maat gemaakt.

Alle stukken en boeketten in deze hippe bloemenzaak worden met veilingverse bloemen vervaardigd in eigen atelier. Je kunt steeds een uitgebreid assortiment terugvinden in de winkel, of ter plaatse een prachtig boeket laten samenstellen naar jouw specifieke wensen. Een vlotte en correcte levering aan huis vormt uiteraard geen enkel probleem.

Sinds 2012 is het ook mogelijk online te bestellen en de bloemen aan huis of op bedrijven te laten leveren. Neem alvast eens een kijkje in de webshop: www.thegreenspot.be

Met verschillende stijlen en technieken komt The Green Spot elk seizoen met nieuwe en originele creaties voor de dag. Bezoek onze winkel en overtuig uzelf!


Philip Van Hal
greenspot@thegreenspot.be
016/23.70.23
Ontdek The Green Spot >>

Philip Van Hal<br>The Green Spot
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x